RockStation

Így készült az Empath, első rész - Megérkezett a Devin Townsend videósorozat bevezető fejezete

2019. január 23. - theshattered

0devintownsend2017_19_eredmeny.jpgMár csak két hónap és mindenki meghallgathatja a metalzene Deadpooljának, Devin Townsendnek régen beharangozott új nagylemezét, az Empathot. Ahogy ígérte is a jó Devin, megérkezett a felvezető videósorozat első része a Thesis, amely leginkább egy telefonhívás, mint videó, viszont már meg lehet tudni ezt-azt a március 29-re datált új korong anyagáról, legalábbis annak az előkészületeiről.

Az Empathon a változatos zenei felhozatal mellett (a bónuszolt kiadásban konkrétan egy egész albumnyi demóval kiegészítve) vendégszereplők hegye is tiszteletét fogja tenni, így (nagy levegő!) Morgan Ågren (Mats And Morgan, Frank Zappa, Fredrik Thordendal), Anup Sastry (Monuments, Periphery), Samus Paulicelli (Decrepit Birth, Abigail Williams), Nathan Navarro, Elliot Desagnes (Beneath The Massacre), Steve Vai, Chad Kroeger (Nickelback), Anneke Van Giersbergen, Ché Aimee Dorval, Ryan Dhale és a vancouveri székhelyű Elektra Női Kórus is.

devintownsendempath.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9914584636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum