RockStation

Megkezdte az új lemez felvételeit az In This Moment

2019. február 19. - theshattered

in_this_moment_2017.jpgMaria Brinknek hála már tudjuk és teljesen biztos: bevonult a négy fal közé az In This Moment, hogy felrántsa a legújabb nagylemezének az anyagát, a 2017-es Ritual kistestvérét. Az intenzíven koncertező zenekar természetesen közben sem áll meg a bulikkal, már vannak tavaszra lekötött dátumok gazdagon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

On our way to the @thehideoutlv � #newalbum #mother #nextchapter #snuff

In This Moment (@inthismomentofficial) által megosztott bejegyzés,

 

Maria Brink: "Nagyon áldottak és szerencsések vagyunk a karrierünkkel... Olyanok vagyunk, mint egy lassú teknős, ami... Nagyon lassúak vagyunk, de megvan ez a lassú, de biztos felfelé menetelés. Van már hat lemezünk és most vannak az eddigi legnagyobb eladásaink, az eddigi legjobb ajánlatokat kapjuk, menetelünk a csúcs felé, már húzónévként viszünk néhány fesztivált. El sem hisszük - erősebbek vagyunk, mint valaha - nem is akarjuk elrontani a pillanatot és hirtelen eltűnni hosszú időre. Nagyon erősnek érezzük magunkat, kreatívak vagyunk, kicsit izgatottak is. Nem akarunk elkényelmesedni, el akarunk kezdeni alkotni, elvinni ezt az embereknek élőben, így nyáron visszatérünk és tovább fogunk erősödni. Szeretjük, ezért élünk. Bizonyos szinten ez az, ami életben tart."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3814635416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum