RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.16

2019. április 21. - sunthatneversets

miw2019.jpgHúsvéti dalmegosztásunkban spéci amerikai metalcore, viking metal, keményvonalas black, haragos hardcore, és teuton legendák lazába'.

MOTIONLESS IN WHITE - BRAND NEW NUMB

Június 7-én érkezik a Motionless In White új nagylemeze, a Disguise. A csapat rajongóinak előzetesben nem is egy, hanem két tétellel kellett megbirkózniuk, hiszen a címadó mellett a Brand New Numbot is közzétette az amcsi csapat.


AMON AMARTH - CRACK THE SKY

Újabb dalt mutatott be az május 3-án megjelenő új nagylemezéről, a Berserkerről az Amon Amarth. A nem feltétlenül hagyományos sztorijú klubkoncertes videóval gazdagított Crack The Sky a korábban kiadott Raven's Flighttal közösen egy kislemezen is elérhető lett.


ENTHRONED - HOSANNA SATANA

Az egyébként sem könnyű vonalas black metalt játszó Enthroned nem tervez továbbra sem lazítani. A sötét zenék veterán zászlóvivői a legújabb, június 7-re ígért nagylemezéről, a Cold Black Sunsról a Hosanna Satana című (mikor máskor, mint húsvétkor), meglehetősen gyors és rövid nótát szemelték ki második ízelítőnek, melyhez egy zenélős klipet is adtak nekünk. 


FURY - MONO NO AWARE

Az Orange County-ból származó Fury sem szarral gurigázik ha HC-ről van szó. Új lemezük május 3-án érkezik Failed Entertainment címmel. Erről álljon itt egy új nóta. 


ACCEPT - LIFE'S A BITCH

Elérhetővé tette a speckó kislemezen megjelent Life's A Bitch című dalát az Accept. A legendáktól kicsit talán szokatlan, bulis nótát az alábbiakban csekkolhatjátok ti is le.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1714777598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum