RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol9.

2024. március 03. - sunthatneversets

inter-arma-by-jonah-livingston.jpgHeti dalmegosztásunkban súlyos arcok és súlyos zenék. Lesz itt teuton metal sludge, post metal, hard- és deathcore. Súlyos riffek minden mennyiségben. /Fotó: Inter Arma/

ACCEPT - Humanoid

Bemutatta a következő nagylemezének a címadó dalát az Accept. A Humanoid címre keresztelt nóta egy videó társaságában landolt az éterben, a teljes album április 26-ra várható. A legendák idén egy igen komoly és átfogó turnéra indulnak majd, melynek keretében a Rockmaraton fesztivált is érinteni fogják.


INTER ARMA - New Heaven

Igen komoly dallal szántja le az arcokat az Inter Arma. A New Heaven című disszonáns pusztítás a zenekar április 26-án megjelenő, hasonló című lemezéről lett kiemelve, ami ez alapján még Inter Arma mércével sem lesz egy gyalog galopp. Készüljetek! 


KNOCKED LOOSE - Blinding Faith

Bejelentette a következő nagylemezének, a You Won't Go Before You're Supposed To-nak az érkezését a Knocked Loose. A mostanában igen nagyot menő hardcore zenekar a május 10-én megjelenő korongról a komolyan arcon csapó Blinding Faith-et szállította le elsőnek. 


SLAUGHTER TO PREVAIL - Conflict

Viking címmel még tavaly mutatott új dalt a közben Budapesten is megfordult orosz deathcore gépezet, a Slaughter To Prevail. Most itt egy újabb két perc körüli saller Conflict címmel, melyhez videó is jár körítésnek. Új lemezről egyelőre nem szólnak a hírek. 


PELICAN - Tending The Embers

Már öt éve, hogy a Pelican legutóbbi daltermése, a Nighttime Stories megjelent, így éppen ideje volt, hogy az urak végre előrukkoljanak valamivel. Ez a valami pedig egy kétdalos EP lett Adrift / Tending The Embers címmel. Most ez utóbbit mutatjuk meg nektek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5318343185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum