RockStation

Már alakul a Bullet For My Valentine új lemeze

2019. június 03. - theshattered

0bulletformyvalentine2019_57_eredmeny.jpgMatt Tuck elmondása szerint már nyolc dal készen van a Bullet For My Valentine új lemezére, mely a tavalyi Gravityt fogja követni a sorban. A frontember viszont gyorsan lehűtötte a kedélyeket: 2021 előtt biztosan nem fog kijönni a dalcsokor, melynek megvannak az okai is.

"Már van nyolc új dalunk. Minden irány a kegyetlen vadság felé mutat. Minden jel szerint egy sokkal agresszívabb, morcos, riffközpontú lemez lesz majd.

Nem olyan régen beszélgettünk az öltözőben néhány emberrel, megpróbálunk egy '21-es megjelenést megcélozni. Megpróbáljuk rendesen kihasználni hozzá az időt, azokkal az emberekkel szeretnénk dolgozni, akikkel valóban együtt is akarunk dolgozni, így lehet, hogy a beosztásuk miatt egy kicsit várni kell majd. De szerintünk egy '21-es megjelenés egy biztos tipp, meglesz az időnk, hogy azt tegyünk, amit szeretnénk, ahogy szeretnénk, nem szeretnénk semmit sem siettetni, vagy erőltetni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7914872264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum