RockStation

Lemezírással tölti 2024-et a Bullet For My Valentine

2023. július 10. - theshattered

bullet-for-my-valentine-2022.jpgMiután letudja az idei koncertjeit, pihenőre, illetve lemezírós időszakra vonul a Bullet For My Valentine. A walesiek a tervek szerint az egész jövő évet a 2021-es, önmagulról elnevezett album munkálataival töltik majd, hogy aztán 2025-ben "valami naggyal" térjenek vissza.

Michael "Padge" Paget: "Van még egy pár, olyan tíz-tizenegy fesztivál fellépésünk Európában a nyár folyamán. Aztán jön majd egy kis szünet augusztus-szeptember környékén, majd irány Amerika egy hónapra, öt-hat hétre egy headliner kanyarra. Nem vagyok benne biztos, hogy mi lesz az év végén, ha egyáltalán lesz valami. Aztán kicsit leállunk és újra dalokat fogunk írni. 2024-ben összerakunk egy albumot. Aztán 2025-ben visszatérünk valami nagynak az évfordulójával."

Padge ez utóbbival valószínűleg a zenekar első nagylemezének, a Poisonnek a huszadik évfordulójára utal, amit jó eséllyel egy hatalmas turnéval fognak kihangsúlyozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4518163766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum