RockStation

Billy Gibbons és Dave Grohl is ott lesz az új Queens Of The Stone Age-albumon

2019. június 25. - theshattered

35842494_10157454936789908_4395577012282982400_n.jpgA ZZ Topból ismert legenda, Billy Gibbons elég lelkesen pletykás kedvében volt a francia Hellfesten, ahol egyébként a zenekar fennállásának ötvenedik évét megünneplő turnéjának részeként lépett fel. A szakállas öreg, amikor Vinnie Paul halála évfordulójának apropója miatt a Darrell-tesókról kérdezték, elárult egy kisebb kiegészítő infót is: bizony ő is ott lesz a már szinte készen lévő Queens Of The Stone Age-lemezen, melyből a Foo Fighters-agy Dave Grohl is aktívan kiveszi majd a részét.

Billy Gibbons: "Pont egy hónapja voltam lemezfelvételen a Queens Of The Stone Agenél és Dave Grohlnak is nagy szerepe volt, aki ráadásul össze is dobott egy nagy barbecue partyt. Szóval volt ez az érdekes összeröffenés. Egy órán keresztül meséltünk sztorikat, nagyszerű sztorikat, melyekkel ezekre a szeretnivaló srácokra (a Darrell-tesókra) emlékeztünk."

Az album megjelenéséről is pletykált Gibbons: "Készen van már vele (Josh Homme). Azt hiszem, azt mondta, hogy Halloween környékén akarja kiadni. Jó kis album lesz!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7714910686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum