RockStation

Precious And Grace - ZZ Topot dolgozott fel a Clutch

2019. július 10. - theshattered

clutch_2018.jpgSzépen-lassan adagolja a nyári finomságait a Clutch. A Weathermaker Vault Series című összeállítás legújabb, igazából még csak második szelete a ZZ Top dalának, a Precious And Gracenek a feldolgozása, melyet természetesen azért kezelésbe vett valamennyire a kvartett.

Neil Fallon: "Valószínűleg senki számára nem meglepő tény, hogy a Clutch tagjai nagy ZZ Top-rajongók. Az ő dalain nőttünk fel, manapság is sokat hallgatjuk őket. A Precious And Grace, amely a klasszikus Tres Hombres nagylemezen jelent meg, az egyik legnagyobb kedvenc ZZ Top-dalunk, ez az egyetlen indoka a választásnak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1214933712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chemical007 2019.07.12. 17:20:02

"kezelésbe vett valamennyire a kvartett"
jah valamennyire... kicsit erősnek érzem feldolgozásnak nevezni, inkább csak eljátszották a saját hangszereikkel... mint anno a Queens of the stone age is.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum