RockStation

Megérkezett az új Leprous-dal, a Below

2019. augusztus 31. - theshattered

leprous2019.jpgAz ígéreteknek megfelelően kiadta az új nagylemezének, az október 25-re beígért Pitfallsnak az első dalát a Leprous. A várhatóan elég sok meglepő fordulatot tartalmazó lemezről a nyitódal, a Below, melyhez egy videót is készítettek a norvég proggerek.

pitfalls.jpg

01. Below
02. I Lose Hope
03. Observe The Train
04. By My Throne
05. Alleviate
06. At The Bottom
07. Distant Bells
08. Foreigner
09. The Sky Is Red

Einar Solberg: "A Below az első dal, amelyet a Pitfalls albumhoz írtam, akkor készült, amikor még tagadtam azt, ami a későbbiekben bekövetkezett. Nagyon spontán született, először csak zongora és ének volt hozzá.

A Below egy nagyon érzelmes és melankolikus dal, nagyon sokat jelent nekem mind zeneileg, mind szövegileg. Hatalmas filmzenés vonósok, elektronikus részek, akusztikus és organikus elemek, ezek mind egy helyen. Nagyon epikus, de egyben nagyon törékeny is!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6915032222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum