RockStation

Nem lesz Guns N' Roses-dal az új Terminatorhoz

2019. szeptember 10. - theshattered

guns_n_roses_2017.jpgA napokban szárnyra kapott a pletyka, hogy 1991 után újra a Guns N' Roses biztosítja majd az új Terminator filmhez a promóciós / klipes dalát (ITT írtunk róla bővebben). De még mielőtt nagyon beleélné magát a rajongósereg (a film és a zenekar fanatikusai között azért van elég nagy átfedés is), Slash egy nemrégiben adott interjúban lendületből lelőtte a dolgot. A bongyorhajú gitáros szerint semmi ilyen közreműködésről nincs szó, sőt, még nagyon dalok sincsenek, amivel esetleg szolgálni tudnának egy ilyen jellegű alkotáshoz.

"Nincs semmi a Terminator filmben. Ezek csak pletykák: elindulnak és élik a saját életüket és nem tudod őket kordában tartani. Csak viszi őket össze-vissza a szél. Mindenesetre igen, semmi sincs ezzel kapcsolatban, semmi háttere nincs a pletykának."

A jövőben ezek a teendők állnak a Guns N' Roses előtt: "Megcsináljuk ezt az Államokbeli kört, aztán lesz néhány mexikói dátum a hónap végétől novemberig. És egyelőre ennyi lesz a Gunsnak. Azt hiszem, lesz még valami márciusban, már ami a turnézást illeti. Nyilván mindenki tudja, hogy új anyagon dolgozunk, ami nagyon izgalmas és mint olyan, ez van elsődlegesen a fókuszban."

És egyedül, vagy közösen dolgoznak a készülő dalokon? "Nem tudok erről semmi érdemi információt mondani, mivel ez nem így megy. Mindenki úgy volt vele, hogy amikor otthon vagyunk, dolgozunk rajta. Amikor meg nem, nyilván nem. Így mennek felénk a dolgok."

A valamikor megjelenő új Guns N' Roses dalonként, vagy egy lemezként fog megjelenni? "Szerintem végeredményben mindenki egy teljes lemezt akar majd. Szerintem ez azért nem változott olyan sokat. De manapság már másként kell kiadni a dolgokat, mint... Úgy értem, a kislemez mindig is ott volt, de mostanában már kicsit másképp kell tekinteni erre az előzetes megjelenésre. Mindent összevetve az egész olyan, mint a Vadnyugat. Nincs semmi szabály rá. (nevet) Nem találkoztam eddig semmi olyan rutinszerű dologgal, ami működne. Úgy értem, bármelyik módszert választhatod a millió közül, hogy kiadd a felvételeket. De végeredményben szerintem úgyis az lesz, hogy egy teljes lemez lesz a dologból."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9315056016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum