RockStation

Distant Bells - Új dallal jelentkezett a Leprous

2019. október 12. - theshattered

leprous2019.jpgKiadta az október 25-én megjelenő új nagylemezének, az ígéretek (és az előzetes dalok alapján) szerint meglepő fordulatokat tartalmazó Pitfallsnak az újabb ízelítőjét a Leprous. Az ezúttal kicsit lassabban építkező, de aztán annál nagyobbat szóló Distant Bellst, valamint a két, már elérhető kollégáját, a Belowt és az Alleviate-et lentebb meg is tudjátok hallgatni.

pitfalls.jpg

01. Below
02. I Lose Hope
03. Observe The Train
04. By My Throne
05. Alleviate
06. At The Bottom
07. Distant Bells
08. Foreigner
09. The Sky Is Red

Simen Børven: "A Distant Bells hangszeres része a zenei hátterem egyfajta összegzése. Az északi jazz és a szimfonikus popzenei elemek közösen építenek fel egy közös, egyszerű ötletet szinte a semmiből, hogy aztán eljussanak a dalvégi robbanáshoz. Számomra ez a kompozíció olyan, mintha az egyszerű, önszaporító sejt eljutna egy összetett, értelmes élőlényig."

Einar Solberg: "Egyszerre volt kihívás és szórakoztató érzés a Distant Bellsen dolgozni, mivel a fő hangszeres rész nem tőlem jött. Újfajta kreatív ajtókat nyitott meg bennem, nagyon izgalmas volt hozzá kidolgozni a dalszöveget és a dallamokat is. Egy nem szokványos Leprous-dalról beszélünk, de aztán az egyik személyes kedvencem lett belőle. Simennnek teljesen más zenei háttere van, mint nekem, valószínűleg a köztünk lévő ellentétnek köszönhető az, hogy ez a dal ilyen ütőképes lett!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1515217830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum