RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.42

2019. október 20. - sunthatneversets

marilyn-manson-god_crop.jpgEheti dalmegosztásunkban shockrocker folkban, norvég black metal és német thrash metal legenda, régisulis HC és egy szuper duó.

LINDEMANN - Ich weiß es nicht

A héten bemutatta a második nagylemezének második lemezelőzetes dalát a Lindemann. A Till Lindemann (Rammstein) és Peter Tagtgren (Pain, Hypocrisy) által alkotott kattant duó F & M címmel november 22-én az Universal Music égisze alatt jelenteti meg az új lemezt. A fullosan német nyelven készített alkotásról most az Ich weiß es nicht című tétel lett elérhető.


MARILYN MANSON - God's Gonna Cut You Down

Friss nótával, egész pontosan egy feldolgozással jelentkezett Marilyn Manson. Az új nagylemezén dolgozó egykori botrányhős a már sokszor, sokak, többek között Johnny Cash által is előszedett amerikai népdalt, a God's Gonna Cut You Downt szedte elő a rajongóknak, melyhez egy egész korrekt videót is forgattak. A nóta egy limitált példányszámban megjelenő picture discen is beszerezhető lesz, melyen Manson egyik festménye lesz látható.


TAKE OFFENSE - Internalized

Keep An Eye Out címmel pénteken jelent meg a Take Offense új nagylemeze. Ha valaki szereti az oldszkúl hangzással megtámogatott valahol a 80-as évek végén gyökerező HC, crossover, metal zenéket, akkor a Take Offense-t neki találták ki. 


MAYHEM - Falsified And Hated

Gyártási problémák miatt október 25. helyett csak november 8-án lát napvilágot a Csihar Attila nevével fémjelzett norvég black metal legenda, a Mayhem hatodik albuma, a Daemon. Az albumról már a harmadik előzetes dal is meghallgatható Falsified And Hated címmel. 


SODOM - Down On Your Knees

Out Of The Frontline címmel egy 5 tételes EP-vel jelentkezik november 22-én a Sodom. A  banda új stúdiólemeze csak 2020-ban jelenik meg, Genesis 19 címmel. Az előbb említett EP-n már lesz egy előzetes szám a lemezről, illetve két olyan új dal is, amelyek csak ezen az EP-n lesznek hallhatók. Utóbbiak közül az egyik Down On Your Knees címmel már itt is figyel fentebb.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4915237870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

we dont want arabs here..So what 2019.10.24. 22:26:06

Van valami különbség a Rammstein és a Lindemann produkciója közt,vagy csak Lindemann szereti látni a saját nevét nagyobb betűkkel szedve egy cd borítón?
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum