RockStation

Thrashin' for Charity

Jótékonysági thrash metal est a Dürer Kertben

2020. február 17. - magnetic star

archaic_2020.jpg

A hatalmas Archaic és Stonedirt rajongó Miklós Csabánál karácsony után súlyos gyomorrákot dignosztizáltak. Csaba két gyermek édesapja, és a két zenekar, a Wolverine Blues Brothersszel egyetemben, az ő támogatására szervezett koncertet.

A fellépőkkel együtt mi is nagyon bizakodunk Csaba mielőbbi teljes felépülésében, és aki ott lesz az eseményen, mind hozzá tud járulni a gyógyulásához, miközben jóféle thrash (és persze a WBB jóvoltából Entombed) riffekre zúzhat kedvére.

image.png
Tekintve a budapesti klubok hétvégi telítettségét, az időpont 2020. március 3-ára, azaz keddi napra esik (kezdés 20:00 órakor), de reménykedjünk, hogy a hétköznapi dátum ellenére sokan lesznek majd jelen és fognak össze egy igazán nemes ügyért.

Minden további információ ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6015476960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum