RockStation

A zenészeket is utolérte a koronavírus

2020. március 19. - theshattered

0slayer2019_01_eredmeny.jpgTermészetesen elkerülhetetlen volt, hogy előbb-utóbb a zenészvilágban is felüsse a fejét a koronavírus. A jelenleg közzétett hírek szerint még aránylag kevés muzsikus bizonyult érintettnek, reméljük, így is marad a dolog.

A sort a legutóbbi Ozzy Osbourne-album, az Ordinary Man producere, Andrew Watt nyitotta, aki a napokban tette közzé a nem feltétlen vidám hírt. Ozzy a turnék kiesése Wattal miatt szerette volna megkezdeni a következő korong munkálatait - ez értelemszerűen most nem fog megtörténni.

A szomorú listán a következő a mostanában inkább a pereskedésével, mint a zenéjével a hírekben szereplő Batushka kipenderített gitárosa, Krzysztof Drabikowski lett, aki a Facebookon tanácsokat is adott, hogy mi a teendő (Lengyelországban), ha úgy éreznéd, komoly a baj.

 

Hogy a világ "minden sarkából" jusson a hírből, a nem olyan régen Budapesten járt ausztrál Ocean Grove egyik meg nem nevezett tagja is ott van a koronavírus fertőzöttek listáján, ők is jó tanácsokkal látták el a rajongóikat - az értelemszerűen megdöbbentő hír mellett.

Gary Holt, az Exodus és az utolsó években a Slayer gitárosa egyelőre annyit tett közzé: érzi magán a COVID-19 okozta tüneteket (még nem minősült pozitívnak), ezért ő és a felesége, Lisa is kénytelen házi karantén "örömeit" élvezni.

 


Reméljük, ez a sor nem igazán fog gazdagodni, vigyázzatok magatokra, tegyetek meg mindent, amit csak lehet, hogy ti se kapjátok el a kórt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2115535168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum