RockStation

Nem lesz ott Gary Holt Kerry King zenekarában

2023. november 20. - theshattered

0slayer2019_05_eredmeny.jpg2024 egyik legjobban várt lemeze Kerry King zenekarának bemutatkozó albuma lesz. A Slayer gitárosa persze ügyesen tartja a száját, Paul Bostaph kivételével nem lehet tudni, ki lesz benne a formációban, viszont az biztos, hogy Gary Holt jó eséllyel nem. Vagy ügyesen titkolózik.

Egy nemrég adott interjúban Holt váltig állította, hogy semmilyen formában nem vett, vesz részt a projektben, hiszen egyéb elfoglaltságai vannak: "Nem vagyok benne. Nem hallottam semmit, amit megírtak. Nem hallottam semmi felvételt tőlük. Nem vagyok részese ennek az egésznek. Túl elfoglalt vagyok."

Hogy aztán ez ügyes marketing fogás (mert láttunk már ilyet), vagy tényleg így van-e, rosszabb esetben jövőre úgyis kiderül. Egy biztos, az Exodus új lemezen dolgozik, a korong várhatóan 2024 szeptemberében fog megjelenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4918262535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum