RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.15

2020. április 12. - sunthatneversets

crossfaith.jpgHúsvéti dalmegosztásunkban csajfrontos bluesrock, hazai modern metal, tánczene súlyos arcoktól és súlyos zene súlyos arcoktól. 

BLUES PILLS - Low Road

Újabb dalt mutatott a blues-rock vonalon mozgó Blues Pills. A csapat június 19-én teszi közzé a friss dalcsokrát, a Holy Molyt, melyről a Proud Woman után a Low Road is bemutatásra került, az abszolút hangulatos, mondhatni "korhű" klip ezúttal sem maradt el! 


MASTERPIECE MACHINE - Rotting Fuit

Mi születhet abból, ha egy hardore/punk zenekar két tagja és egy thrash/metalcore csapat énekese összefog? Egy kis Nine Inch Nails ízű valami! Logikus, ugye? Akárhogy is, a Fucked Up gitárosa és dobosa, valamint a Power Trip énekese alkotta csapat, a meglehetősen szerény névre keresztelt Masterpiece Machine egy egész jópofa, már-már táncolható dallal mutatkozik be, ennek a címe Rotting Fruit


CROSSFAITH - Digital Parasite

Egy vadonatúj tétellel kedveskedett a rajongóinak a Crossfaith. A nem is olyan régen Budapesten is egy hatalmasat repesztett japánok a Digital Paradise című nótával sem hazudtolták meg magukat, mutatjuk is, hogyan sikerült az egyelőre még csak különálló nótaként kiadott, remek kis dalszöveges videóval felturbózott szerzemény. 


NEW FRIEND REQUEST - Egyszer Majd...(feat Fish! Krisztián)

A budapesti, alapvetően modern metal vonalat képviselő New Friend Request zenekar a második nagylemezéről hozott el egy rendhagyó klipes dalt, Egyszer Majd... címmel. A szám stílusában más, mint ez eddigiek, a Fish! zenekar frontemberének vendégeskedésével, aki egyben a dalszövegért is felelős. 


FIT FOR AN AUTOPSY - Fear Tomorrow

A Fit For An Autopsy a legfrissebben kiadott dalával, a Fear Tomorrow című tétellel sem fog beállni a vidám, napfényes tematikájú zenekarok sorába. A "minden, ami csak sötét és borús" témakört felölelő klippel megtámogatott dal kegyetlen, mint mindig, de hát mint tudjuk, az élet is néha az szokott lenni. Itt van hozzá az aláfestés!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2415604650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum