RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.17

2020. április 26. - sunthatneversets

mushroomhead2020.jpgEheti dalmegosztásunkban régóta várt pop metal, precíz indusztriál gépezet, riffhegyek, láncfűrész hardcore és a "szegény ember Slipknotja".

MINISTRY - Alert Level

Miért is a Ministry pihenne a karantén alatt? Alert Level (Quarantined Mix) címen kiadott Al bácsi egy új dalt. Aztán hamarosan jön az új album! Mindenki örül? Ha ez még nem lenne elég, a hírek szerint a Tool volt basszerosa Paul D'Amour dolgozik Jourgensennel. Azért ebből a kohézióból érdekes dolgok is születhetnek! 


EVANESCENCE - Wasted On You

Lényegében egy egész generációnyi "rokkos" felnőtt úgy, hogy nem jelent meg új Evanescence-lemez, lévén a legutóbbi, a zenekar nevével illetett korong 2011-ben került ki a nagyvilágba. A csapat azóta mikor mit csinált, elektro-akusztikus lemezt csináltak, játékhoz zenét dolgoztak fel, tavaly például Budapestre is eljutottak, de végre itt a fény az alagút végén, jön a következő teljes csomag, a The Bitter Truth, most pedig itt van róla a Wasted On You című első ízelítő!   


LAMB OF GOD - New Colossal Hate

Az ígéreteikhez híven kiadta a harmadik előzetest is a május 8-a helyett végül június 19-én megjelenő albumához a Lamb Of God. A szimplán csak önmagukról elnevezett CD-ről a New Colossal Hate lett a következő fecske, melyhez egy brutál hangulatos dalszöveges videó is jár! Ha hihetünk az ötös szavainak, márpedig miért ne tennénk, a megjelenésig még egy következő nótát is kiadnak majd. 


MUSHROOMHEAD - Seen It All

Egy tizenhét dalos albummal (ebből négy bónusz dal) rögzíti fel újra magát a térképre a Mushroomhead. A maszkos industrial csapat az A Wonderful Life címet adta a tervek szerint június 19-én megjelenő korongnak, melyről a Seen It Allt előzetes klipes dalként már meg is mutatták. A zenekar a legutóbbi lemez óta több fronton is megváltozott, így Steve Rauckhorst és Ms. Jackie énekesek és Tommy Shaffner gitáros is új arcként mutatkoznak majd be. 


END - Covet Not

Június 5-én egy teljes nagylemeznyi anyaggal mutatkozik be a Brendan Murphy (Counterparts), Will Putney (Fit For An Autopsy), Gregory Thomas (ex-Misery Signals, ex-Shai Hulud), Jay Pepito (Reign Supreme, ex-Blacklisted) és Billy Rymer (ex-The Dillinger Escape Plan) alkotta gyilokbrigád, az End. A Splinters From an Ever-Changing Face című lemezről most a Covet Not című dalt mutatjuk, sok könyörületet ne várjatok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1115637698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum