RockStation

Kiadványhegyek várhatók a Pig Destroyertől!

2020. szeptember 11. - theshattered

pig-destroyer-circa-2020-by-jay-dixon.jpgA hat évnyi kiadványmentes időszak után úgy magához tért a Pig Destroyer, hogy most győzze felkötni a gatyáját az ember fia - már ha rajong a csapatért, persze (ki nem?). A 2018-as Head Cage nagylemezt a napokban a The Octagonal Stairway EP követte, de Scott Hull, a csapat gitárosa mindenkit "megnyugtatott", készül az új, kicsit szokatlan hangvételű album, lesz egy split és koncertanyag is várható tőlük a közeljövőben! A pénztárca meg csak zokog a sarokban...

Scott Hull: "Nyakig merültünk a középkorszaki válságban, amin rengeteg zenekar átesett már. A Napalm Deathnek is ott volt a Diatribes és a három lemez. Mi lényegében készakarva vagyunk ebben az időszakban, olyan számokat írunk, amik kicsit groove-osabbak, nem feltétlen extrémek, de azért olyasmik, amiknek kell, hogy helye legyen a lemezeink között, amiket ki kell adnunk magunkból. Viszont leszögeztem a többieknek is, a rá következő albumra visszatérünk az extrémebb irányhoz!

Az Octagonal Stairway után egy koncertalbumot fogunk majd kiadni, aztán tolunk egy splitet a Cherubs-zal, ami egy kicsit inkább noise rockos dolog lesz, azután következik majd az album. Most teljesen rá vagyok állva, hogy egy rövidebb, gyorsabb, furcsább dalokat írjak, valami olyasmi irányban, mint a korai dolgaink voltak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6516197394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum