RockStation

Novemberben kezdi meg a következő szólólemezének felvételeit Mark Tremonti

2020. október 13. - theshattered

0alterbridge2017_39_eredmeny.jpgA jövő hónapban nekiáll a következő szólólemeze felvételének Mark Tremonti. Az Alter Bridge gitárosa ez mellett az anyacsapat dolgairól sem feledkezik meg, sőt, azt is elárulta, hogy Myles Kennedy sem feltétlen pihent az utóbbi időszakban.

Mark Tremonti: "A producerem itt él Orlandoban, Floridában és Myles is itt volt velünk az elmúlt két hónapban, hogy felvegye a következő szólóalbumát. Egy, vagy két napja fejezte be a felvételeket, én vagyok a következő, aki beköltözik a stúdióba a lemezemmel olyan november/december magasságában. Amikor ez megvan, Myles és én nekikezdünk a következő Alter Bridge albumnak, mialatt megturnéztatjuk a szóló projekteket. Ezután fogjuk összerakni az Alter Bridge-lemez ötleteit is."

A Tremonti-lemezről: "Remekül állok vele! Már van olyan tizennégy számom rá. Szeretnék húsz körülig eljutni, mielőtt kiválasztanám, mik kerülnek az albumra. Nem az a kérdés, hogy melyik szám jó, vagy rossz. Az a kérdés, hogy melyik passzol a többihez és melyiknek van meg a megfelelő dinamikája.

Lesznek rajta keményebb részek, de határozottan vannak hangulatosabb, elszállósabb témák is, mint az Alter Bridge-nél. A Tremonti zenekar ritmusszekciója teljesen más, mint az Alter Bridge-é, ráadásul a speed metalos ötleteim sem feltétlen passzolnának az Alter Bridge stílusába. Emellett az énekhangunk sem lehetne ennél másabb. Myles egy ízes tenor, én pedig majdnem bariton vagyok. Ez a fő oka annak, ami miatt máshogy szól a két csapat."

Az eredeti, angol nyelvű interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1516237222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum