RockStation

Akár Mark Tremonti is lehetett volna a Pantera gitárosa

2023. január 10. - theshattered

0alterbridge2022_46_eredmeny.jpgIgaz, csak pár szó erejéig, de korábban szóba került, hogy az Alter Bridge, Creed és Tremonti soraiból ismert Mark Tremonti legyen a Pantera gitárosa. A jelenleg az Anselmo-Brown tengely mellett Zakk Wylde-dal és Charlie Benantéval turnézó, nyáron Budapesten is koncertet adó kvartett így teljesen más képet mutatna a színpadon, de ezt maga Tremonti is jól tudja.

Mark Tremonti: "Egy pár éve beszélgettem Rexszel a Download fesztiválon, akkor hozta szóba egy lehetséges Pantera újraegyesülés ötletét. Rám nézett és azt mondta: neked is meg kellene próbálnod a dolgot. Egyből mondtma neki, hogy esélytelen. Kell hozzá egy bizonyos személyiség, hogy be tudd tölteni azt a szerepet.

Ez nem a játékról szól, hanem inkább a beállítottságról, Dime után óriási űrt kell betölteni. Például Zakk Wylde-nak tuti senki nem fog beinteni a színpadon, míg velem jó eséllyel megesne ez. Nincs az az isten, hogy ilyen szituációba kergessem magam."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8118022676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum