RockStation

Az eladási listákon is jól szerepel az új Gojira lemez

2021. május 16. - moravsky_vrabec

 gojira-2021-gabrielle-duplantier-2.jpg

Ki vagyunk éhezve a jó hírekre, szinte szomjazzuk a remény leghalványabb sugarait. Már az új Gojira album, a Fortitude puszta léte is ok az örömre, amit csak tetéz, hogy a közönség is jól fogadta.  

Többé már nem a bennfentesek titkos tippje, és jól is van ez így. Még Aragorn is azt mondta róla, hogy:

Remek album ez, Háma fia, Haleth. És mindig van remény. 

A francia klasszisok új albuma a 12. helyig jutott a Billboard Top 200 listán, de ha csak a fizikai és a fizetős formátumokat számoljuk, egyenesen az élre ugrott. Nemcsak Amerikában szeretik a népek az igényes progmetált, ugyanis Belgiumban, Finnországban és otthon Franciaországban másodikok, de felfértek a dobogóra Ausztráliában és Dániában is. És bár a nemzetközi híradások nem számoltak be róla, mi megnéztük, a Fortitude ott figyel a MAHASZ listáján is, a 19. helyen. 

Kollégánk is szerette a Fortitude lemezt, ha még nem olvastad kiváló elemzését, ide kattints! (Spoiler: 5/5 pont lett - nyilván.) A zenekar ősszel már Amerikában koncertezik, mi pedig bízunk benne, hogy a Korn társaságában tervezett, és már kétszer is elhalasztott európai kör végül megvalósul, és mi is meghallgathatjuk az Amazonia sepu-s riffjeit. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5616560818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum