RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol23.

2021. június 06. - sunthatneversets

darkthrone_2021.jpg

Heti dalválogatásunban dallamos metalcore, doomos cipőbámulás, pörgős HC, egykori black metal istenek és polgárpukkasztás mesterfokon.. /Fotó: Darkthrone/

DARKTHRONE - Hate Cloak

Három hét szundi és itt a Darkthrone friss csomagja, az Eternal Hails......, melyen öt, vélhetően kellemes és lágy nótácska fogja várni a zenekedvelő hallgatóságot. Erről most megérkezett az első hivatalos ízelítő, a Hate Cloak, mely alig több mint kilenc percben foglalja össze a bele szánt gondolatok és témák halmazát.


KING WOMAN - Morning Star

Július 30-ra időzítette be az új korongjának megjelenését a shoegaze / doom-rock vonalas King Woman. A Celestial Blues című kilencdalos anyagot a Relapse gondozza majd, a korong egyik nótája, a Morning Star és az ahhoz készített fura, egysnittes videó már szabadon csekkolható. 


TILL LINDEMANN - Ich hasse Kinder

Megérkezett Till Lindemann új szólódala, az Ich Hasse Kinder. A beszédes című nóta (Utálom a gyerekeket) egy megszokottan igényes és látványos videót kapott, melyben iskolai erőszak, felnőttkori vérengzés, minden van. Csak a szokásos könnyed témák, tudjátok. 


MEMPHIS MAY FIRE - Blood & Water

Új nótát adott ki a Memphis May Fire. A csapat a Blood & Water mellé egy videót is adott, a benne lévő villogások miatt az erre érzékenyek talán egy kicsit jobban teszik, ha vigyáznak vele. De a zenét ők se hagyják ki! 


EKULU - Pick Your Fight

Ha bírod a crossovert ésa NYHC-t, akkor az Ekulu a te bandád. A csapat debutáló albuma a következő héten jelenik meg, erről most a Pick Your Fight című tétel robbantja le az arcokat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9116582696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum