RockStation

Nyisd ki a szád - Itt a Bad Habit új dala és hozzá egy videó

2021. április 11. - sunthatneversets

bad_habit.jpg

Csak rombolsz, de építeni nem akarsz
Ennyi lenne, amit hátra hagysz?

Szól a debreceni fúziós hibrid punk zenekar új dalának 2 sora, a lemez egyik legsokszínűbb tétele, ami elég jól adja vissza a fiatal csapat esszenciáját.

Tovább

Rocklegendákkal kollaborál a Harley-Davidson

Az Aerosmith együttessel dob piacra közösen egy limitált kollekciót

aerosmith.jpg

Mi sül ki belőle, ha két amerikai legenda összejön és együtt, egy limitált ruházati kollekcióval rukkolnak elő? Motorok, szabadság, rockzene, lázadás - a Harley-Davidson az Aerosmith tagjaival dugta össze a fejét, hogy valami különlegeset, egyedit alkossanak, rajongóik legnagyobb örömére. A 2022. július 10-re halasztott budapesti koncertre még egy keveset várni kell, de az egyedi pólók és felsők már májustól elérhetőek lesznek.

Tovább

Aknamezőként szakít szét a Mindfield új száma!

mindfield.jpg

Ha kíváncsi vagy, milyen lehet egy olyan zenekar, aki Mindfieldnek nevezi magát, ráadásul nem ok nélkül, már jó helyen jársz! Ugyanis alább a csapat új dala és lemezelőzetese, a The Final Storm található meg, melyben minden ott van, amit érdemes tudni róluk - zenei értelemben persze. A csapatra olyan nagyok vannak hatással, mint a Sepultura, vagy a Black Breath, a bemutatkozó albumuk, a Seclusion Of Sanity május 28-án jelenik meg.

Tovább

Újabb két dallal lepte meg a fanokat az AFI

afi2021.jpgÚgy szórja a dalokat az AFI, mintha muszáj lenne! Pedig június 11-ig biztosan várni kell majd a Bodies megjelenéséig, de hát ők tudják... Ez nekünk csak jó, ugye? Azzal, hogy most nem egy, hanem rögtön két számot (Dulceria, Far Too Near) pakoltak ki a közösbe, már a lemez dalainak több, mint fele elérhető, hat a tizenegyből, sok zsákbamacska nem lesz, mire elérjük a nyarat.

Tovább

Kornifex - Bakersfieldből importált a Carnifex

carnifex_2019.jpgNos... Igen, játszhat akármilyen zenét az ember, a fiatalkori kedvencei mindig megmaradnak a háttérben. Aztán ezek néha elő is kéredzkednek egy kis pofavizitre, újra tizenévessé maszatolva a megfáradt felnőtt elmét. Valószínűleg ez játszódhatott le a Carnifexnél is, amikor bevillant nekik a Korn 1998-as dalának, a Dead Bodies Everywhere-nek, illetve annak a feldolgozásának ötlete - mert ugyan mit kezdene egy deathcore csapat egy nu metal slágerrel? Ezt kezdték!

Tovább

Május végén jön az Impaled Nazarene új albuma, kétdalos EP-vel kezdik a promót

Impaled Nazarene 2014.jpgVégre-valahára új anyag jön a finn Impaled Nazarene-től. A május 28-án érkező Eight Headed Serpentről a Goat Of Mendes került ki elsőként, ez az 1993-ban kiadott The Horny And The Horneddal együtt majd kislemezen is elérhető lesz. Mutatjuk az említett nótákat és a lemez részleteit!

Tovább

Jövő héten jön az első új Fear Factory-dal, megvan a lemez címe!

0fearfactory2012_06.jpgNa, akkor! Végre jönnek az infók a Fear Factoryvel, illetve a soron következő lemezükkel kapcsolatban! Az Aggression Continuum egyelőre nem tudni, mikor fog megjelenni, de az biztos, hogy az első előzetes szám a Disruptor lesz, ráadásul hamarabb jön, mint gondolnánk: már a jövő hét pénteken kint lesz a nóta. Várhatóan ekkor derül fény az új énekes kilétére is. Minderről maga Dino Cazares számolt be a jónépnek.

Tovább

Elítélte a bíróság a Sabaton egykori gitárosát

rikard.jpg

Rikard Sundentről a Sabaton egykori gitárosáról (1999-2012 között volt tagja a zenekarnak) kiderült, hogy a svéd bíróság elítélte. Ez még nem akasztana ki senkit, néha mindenkinek meggyűlhet a baja a törvénnyel, lásd például Nergal. Azonban Rikardot egy nyolcéves lány szexuális bántalmazásával és gyermekpornográfia birtoklásával kapcsolatos vádak miatt ítélték el.

Tovább

Csontmezők - Megérkezett a második Black Veil Brides-lemezelőzetes

black_veil_brides_2020.jpgBehajintotta a közösbe a június 4-én érkező albumának, az összefüggő történetet elmesélő The Phantom Tomorrownak a második előzetes számát a Black Veil Brides. A csapat a Fields Of Bone-t tartotta méltónak a kislemezdal szerepére és mint olyat, meg is filmesítették azon melegében. Íme!

Tovább

Megjelent az új Primal Fear EP!

primalfear_band2020.jpgA mai naptól mindenki számára elérhetővé vált a Primal Fear legújabb anyaga, az I Will Be Gone EP, amin a tavalyi lemezen, a Metal Commandon helyet kapott címadó új, Tarja Turunennel közös verziója mellett négy másik tétel várja a rajongókat. A dalok az alábbiakban hallgathatók meg. Ha minden jól megy, a csapat Budapestet sem fogja elkerülni a lemezbemutató turnéjával, ennek jelenleg szeptember végén van kijelölve a helye - de azt még azért várjuk ki!

Tovább

A szmókermetál Red Swamp ezúttal sem hazudtolja meg önmagát

Red Swamp - Goddamn videópremier

red_swamp_press_photo_2020.jpg

A beszédes szmókermetál műfaj egyedüli képviselőjeként az idén hat éves Red Swamp ezúttal sem hazudtolja meg önmagát: legújabb, Goddamn című daluk a banda legerősebb stílusjegyeit vegyíti - bólogatásra késztető, súlyos déli riffek, füstös verzék és orbitális refrének, valamint az elmaradhatatlan katartikus kiállás is jelen van.

Tovább

Wilting In The Light - Új dal jött a Light The Torch-tól

ltt2021.jpgBemutatta az első lemezelőzetes dalát Howard Jones (ex-Killswitch Engage), Francesco Artusato (ex-All Shall Perish, The Francesco Artusato Project) és Ryan Wombacher (Bleeding Through) zenekara, a Light The Torch. A csapat június 25-én adja ki a második lemezét, a You Will Be The Death Of Me-t, erről a Wilting In The Lighttal lehet most ismerkedni.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum