RockStation

Rocklegendákkal kollaborál a Harley-Davidson

Az Aerosmith együttessel dob piacra közösen egy limitált kollekciót

2021. április 11. - sunthatneversets

aerosmith.jpg

Mi sül ki belőle, ha két amerikai legenda összejön és együtt, egy limitált ruházati kollekcióval rukkolnak elő? Motorok, szabadság, rockzene, lázadás - a Harley-Davidson az Aerosmith tagjaival dugta össze a fejét, hogy valami különlegeset, egyedit alkossanak, rajongóik legnagyobb örömére. A 2022. július 10-re halasztott budapesti koncertre még egy keveset várni kell, de az egyedi pólók és felsők már májustól elérhetőek lesznek.

Az Aerosmith minden idők egyik legsikeresebb amerikai rockzenekara. Többszörös Grammy díjjal, American Music Award díjjal és Billboard díjakkal kitűntetett banda. A világszerte több mint 150 millió eladott albummal, 25 aranylemez, 18 platina és 12 közép-platina lemezzel a legtöbb díjat besöprő amerikai együttes.

“Nagyon megtisztelő számunkra a Harley-Davidsonnal közös együttműködés. Ők is egy legendás amerikai márka, ami az eredeti és egyedi stílust képviseli, vagyis mindazt, amit az Aerosmith is képvisel. Izgatottan várjuk, hogy rajongóink is kézbe vehessék ezt a kollekciót” - nyilatkozta Joe Perry, az Aerosmith gitárosa.

A korlátozott darabszámú kollekcióban egyedi tervezésű pólókat, hosszú-ujjú pólókat, ingeket és felsőket találunk. 17 stílusirányzat és 6 különböző grafika elem köszön vissza róluk.

Burnout: Az Aerosmith névadó albuma ihlette, régi képeket vonultat fel a kezdetekről, mindkét márkánál.
Dream On: A zenekar híres daláról, a “Dream on”-ról kapta nevét. Az Aerosmith és a Harley-Davidson egész világra gyakorolt hatását kívánták vele illusztrálni.
Pump: Aerosmith és Harley-Davidson logók és a szabadság szimbóluma köszön vissza.
Aero Force One: Az Aerosmith rajongótáborára utal.
Toxic Twins: A grafika az együttes szövegíróinak becenevét leplezi le, valamint tiszteleg az Aerosmith és a Harley-Davidson közös viszonya előtt. A logókat kígyók veszik körül, amik kiemelik a márkák erősségeit és spirituális kisugárzását.
Draw the Line: Az Aerosmith albumának stílusát vegyíti a Harley-Davidson világával, mint a keréknyomok és a kipufogó, benzingőz.

A Harley-Davidson – Aerosmith kollekció várhatóan májusban érkezik a hazai márkakereskedésekbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7216496598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum