RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol9.

2022. február 27. - sunthatneversets

crowbar_2022.jpeg

Heti dalmegosztásunkban rocklegendák, sludge ikonok, prog császárok, melodic death metal és hip-hoppal kevert hardcore. /Fotó: Crowbar, Justin Reich/

CROWBAR - Bleedig From Every Hole

Leszállította új dalát a Crowbar. A legendák a Bleeding From Every Hole mellé egy frankón gusztustalan videót is mellékeltek. A friss nagylemez, a Zero And Below március 4-én jelenik meg.


DESERTED FEAR - Follow The Light That Blinds

Szinte már a nyakunkon a Deserted Fear következő albumának megjelenése, hiszen március 4-én érkezik a Doomsday című anyag. A tervek szerint április 17-én Budapestre látogató death metal csapat a Follow The Light That Blinds-zal folytatja a promóciót, ehhez videót is készítettek. 


SCORPIONS - When You Know (Where You Come From)

Rock Believer címmel pénteken jelent meg a német rocklegenda, a Scorpions új albuma. A megjelenés napjára egy videót is időzített a zenekar, ami a lemez egyik balladájához a When You Know (Where You Come From) című dalhoz készült el. A Scorpions az eredeti terveknek megfelelően május 30-án a Papp László Budapest Sportarénában játszik.


STRAY FROM THE PATH - Guillotine

Bepattintotta a legújabb dalát, a Guillotine-t a Stray From The Path. A hip-hop és a hardcore ízeit egyszerre a zászlaján viselő csapat albumról egyelőre nem ejtett szót, a legutóbbi lemezük, az Internal Atomics 2019-ben jelent meg. 


COHEED AND CAMBRIA - The Liars Club

Vaxis II: A Window Of The Waking Mind címmel május 27-én érkezik a Coheed And Cambria új nagylemeze. A csapat az albumról már a harmadik előzetest teszi közzé. Az új dal címe The Liars Club, amit egy videó kíséretében fentebb csekkolhattok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1117765782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum