RockStation

Megőrülsz a HolyChicks új dalától

2022. március 30. - rockstation

22_02_21_holychicks_most_nezeted_jpg_taboriadam_1_of_1.jpg

Csupa pozitív, erős női karakterből áll, miközben hamisítatlan rock'n'roll zenét kreál: ez nem más mint hazánk egyik legizgalmasabb csajbrigádja Budapestről, a HolyChicks. Új dögös zenéjük, a Most nézheted egy igazi punkos pörgős löket a tavasznak és az egyre pezsgő koncertszezonnak.

"Megtalálni az egyensúlyt, hogy zökkenőmentes, boldog életet élhessünk, és közben, persze remekül szórakozzunk" - így írta le Hunyadkürti Éva, a HolyChicks énekesnője egyben szövegírója újdonságuk, a "Most nézheted" üzenetét, ami elképesztő pozitív rezgést zúdít ránk, miközben egy alkotóelemet sem felejt ki a klasszikus rock'n'roll műfajából.

A szerzemény egyébként igazi flowban íródott egy alkotótábor alkalmakor, amire Éva így emlékezett vissza: "Eleinte csak vicces szófordulatokat tettünk egymás mellé, aztán kialakult belőle valami egység."

A hétéves fennállásukat idén márciusban ünneplő rockdívákról köztudott, hogy nemcsak a zenélésben, de a való életben is egymás közt szoros köteléket ápolnak, ezért is egyedülálló, amit itthon csinálnak. Zenei rátermettségüket pedig számtalanszor bizonyították már: "Pillangóhatás" című szerzeményükkel a DAL 2020 elődöntőjéig jutottak, az ország szinte összes klubjában megfordultak beleértve a főváros népszerű színpadait, és nemzetközi sztárok előtt is szerepeltek. Felléptek már közösen a Blahalouisianaval, az Intim Torna Illegállal, illetve MIYAVI és Eric Martin előtt is.

A csajok most debütáló dalukat egy pörgős videóklippel is megtámogatták, amiről Tiszai Vivien, a HolyChicks dobosa elárulta, hogy: "A "Most nézheted" egy egyszerű imidzsfilm. Szerettünk volna egy ilyen jellegű videót, mert ilyen korábban nem volt nekünk. Ismét a Makk Vatával dolgoztunk, illetve Tábori Ádám is csatlakozott. Gyorsan ment a forgatás, hiszen azt kellett tennünk, amit szeretünk: zenélni."

Ez pedig még csak egy kis bemelegítés, hiszen a zenekar minden gőzerővel a tavaszi-nyári eseményekre készül, jelenleg pedig az Ocho Macho zenekarral együtt turnézik nemrég meghódítva az Akvárium Klub színpadát is. Mindeközben pedig harmadik nagylemezén is dolgozik, amelyről hamarosan újabb dalokat is hallhatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr217792881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum