RockStation

Randy Blythe, az esőerdőmentő

2022. július 26. - theshattered

lamb-of-god2022travis-shinncrop.jpgMég hogy a metalosok csak önpusztító vadállatok! A Lamb Of God énekese, Randy Blythe az elmúlt két évét azzal töltötte, hogy az általa Ecuadorban vásárolt földterületet visszaadja a természetnek, visszavadítsa az erdőírtás által fenyegetett tájat. Blythe ezt a fizetett szülinapi és egyéb köszöntővideóiból finanszírozta, a büszke természetmentő az Instagramon bemutatott kisfilmben mutatja meg, mibe is forgatta a pénzt. Hatalmas respekt!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

D. Randall Blythe (@drandallblythe) által megosztott bejegyzés

 

Ha élőben is szeretnétek látni a környezetvédő frontembert, augusztus 10-én irány a Barba Negra, ahol a Kreator, a Cattle Decapitation, a Blood Incantation és a Vended társaságában raknak majd rendet az agyakban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6317891277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum