RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol15.

2023. április 16. - sunthatneversets

kvelertak-2023.jpg

Heti dalmegosztásunkban északi rakenroll, némi modern metal, autentikus thrash metal és sokat üvöltöző emberek. (Fotó: Kvelertak)

KVELERTAK - Krøterveg Te Helvete

Három éve Splid címmel jelent meg a norvég Kvelertak eddig utolsó albuma, így épp itt volt az ideje, hogy a zenekar jelentkezzen már valami újjal. Nos az elmúlt napokban már bőszen promózta a zenekar új dalát, ami Krøterveg Te Helvete címmel ma egy videó kíséretében meg is jelent és természetesen nálunk is megnézhető itt alább. További jó hír, hogy a zenekar szeptember 8-án Endling címmel új albumot is kiad.


PUPIL SLICER - No Temple

Június 2-án érkezik a londoni mathcore csapat, a Pupil Slicer friss anyaga, a Blossom címre keresztelt nagylemez. A csapat addig sem rest, az újonnan bemutatott No Temple már a második kiadott nóta a tíz tételt felsorakoztató csomagról.


SEVENDUST - Fence

Jófajta húzós-zúzós nótát pakolt ki a Sevendust. A Fence a csapat július 28-án megjelenő lemezén, a Truth Killeren kap majd helyet, de ne rohanjunk ennyire! A dal egy poénosan horror ízű claymation videót kapott, amit érdemes nem csak hallgatni, hanem nézni is!


OVERKILL - Scorched

Hogy mennyire volt szerencsés a Metallica albumával egy napon kiadni az Overkill anyagát, az jó kérdés, de az tény, hogy a thrasherek így dupla adagban kapták meg a friss betevőt. A Metallica anyagáról már írtunk, hamarosan az Overkill is megkapja a maga bejegyzését, addig - ha nem tettétek volna meg eddig - hallgassátok meg a friss termést! De előbb érdemes lecsekkolni a címadó nóta, a Scorched videóját. Van még energia az öregekben!


MENTAL CRUELTY - Forgotten Kings

Zwielicht címmel június 23-án érkezik a német Mental Cruelty új nagylemeze. A szimfonikus dethcore-ban utazó brigád Forgotten Kings címmel tett közzé egy új előzetest. Tessék óvatosan közelíteni hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4318102286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum