RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol29.

2023. július 23. - sunthatneversets

harmsway2023byvanessavaladez-1536x994.jpegHeti dalmegosztásunkban, izommetal, rocklegenda, metal modern köntösben, kettő is és tufa riffek, nagyon tufák. /Fotó: Harm's Way, Vanessa Valadez/

HARM'S WAY - Silent Wolf

Common Suffering címmel szeptember 29-én érkezik az izommetalban utazó Harm's Way új albuma. Öt év után ez lesz az elő lemez a bandától, melyhez már ízelítő is van a Silent Wolf című dal képében.


IN THIS MOMENT - The Purge

Hivatalos formában is bemutatta a koncerten már játszott The Purge című dalát az In This Moment. A Sacrifice-szal együtt élőben már bemutatott nóta a csapat október 27-re beidőzített lemezén, a Godmode-on kap majd helyet.


ALICE COOPER - White Line Frankenstein feat. Tom Morello

A legendás énekes augusztus 25-én jelentkezik új nagylemezzel, ami - kapaszkodjunk meg - a huszonkilencedik albuma lesz. Erről mutatta meg a második előzetest, amelynek címe White Line Frankenstein és amelyben Tom Morello gitározik.


CODE ORANGE - Take Shape feat. Billy Corgan

Szeptember 29-én The Above címmel érkezik a Code Orange ötödik új albuma a Blue Grape Music gondozásában. A 14 dalos albumon Billy Corgan a Smashing Pumpkins frontembere is tiszteletét teszi a Take Shape című dalban, amit meg is tudunk mutatni. 


FUGITIVE - Blast Furnace

Ha valaki nem lenne képben: a Fugitive soraiban olyan zenészeket találunk, mint Blake Ibanez (Power Trip) és Victor Gutierrez (Impalers) gitárosok, Seth Gilmore (Skourge) énekes, Andy Messer (ANS, Stymie) basszer, valamint Lincoln Mullins (Creeping Death) dobos. Na, most a névsor alapján az összetevőkből álló zenét is kell elképzelni. Merthogy a csapat EP-je Maniac címmel augusztus 22-én érkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5518175191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum