RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol24.

2023. június 18. - sunthatneversets

mutoid-man-2023.pngHeti dalmegosztásunk hívó szava a SÚLY. Legyen az hardcore, progresszív beton, vagy éppen csak sima. Na jó, egy rocklegenda és egy igen különleges zenekar is befért a heti ötösbe.

KNOCKED LOOSE - Deep In The Willow

2021 óta csendben volt a Knocked Loose legénysége, már ami a friss számokat jelenti. Most végre kiadtak nem is egy, hanem két friss tételt, a Deep in the Willow / Everything is Quiet Now párost, melyet az alábbiakban fülelhettek meg. A csapat egyébként az Upon Loss címet adta a kétdalos anyagnak, a dalpároshoz egy egybefüggő videoklip  is készült, amit itt nézhettek meg.


MUTOID MAN - Siren Song

Július 28-án érkezik a Stephen Brodsky (Cave In), Ben Koller (Converge) és a tavalyelőtt beszállt Jeff Matz (High On Fire) alkotta Mutoid Man friss anyaga, a Mutants. Az igen komoly borítóval ellátott lemezt egy jópofa klippel, a Call Of The Voiddal vezette fel a csapat és akkor azt mondtuk: Jó lesz ez, nemdebár? Jó, hát, hiszen alább már itt is a második új dal a Siren Song.


RIVERS OF NIHIL - The Sub-Orbital Blues

Új nótával jelentkezett a súlyos prog vonalon mozgó Rivers Of Nihil. A csapat a Sub-Orbital Blues címre keresztelt tételben az új tagját, a Black Crown Initiate-ből igazolt Andy Thomast is megvillantja. Mutatjuk, milyen lett a nyilvánvalóan bika tétel!


END REIGN - Chasing Divinity

Egy hónap és megjelenik az All Out War, Pig Destroyer és Exhumed tagokból álló End Reign bemutatkozó nagylemeze, a The Way Of All Flesh is Decay. A zenekar, hogy szem előtt maradjon, kiadta a Chasing Divinity című súlyozást, melyhez videót is készítettek. 


ALICE COOPER - I'm Alice

Augusztus 25-re lőtte be a következő sorlemezének megjelenését Alice Cooper. A rocklegenda a Road címet adta a tizenhárom dalos anyagnak, melyről az első előzetes, a lemeznyitó I'm Alice már szabadon hallgatható. A többféle formátumban megjelenő csomag bizonyos verzióihoz egy tizenhét dalos koncertfelvétel is jár majd, ezt a tavalyi Hellfesten rögzítette az öreg és zenekara.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9318147992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum