RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol30.

2023. július 30. - sunthatneversets

stp23_website.jpgHeti dalmegosztásunkban sok acsarkodás, jófajta stoner/doom, brutális old school death metal és egy szimpatikus rocksztár. /Fotó: Slaughter To Prevail/

SLAUGHTER TO PREVAIL - Viking

Az Alex Terrible-vezette Slaughter To Prevail nem éppen a kellemesen lágy balladáiról ismerszik meg, ezt pedig folyamatosan tapasztalhatja is ország-világ. A brutálisan gyilkos deathcore-ban utazó csapat a friss, Viking című dalában sem fog sok puszit osztogatni, már ha az éppen nem egy gyomros formájában csapódik le a hallgatón.


DYING WISH - Watch My Promise Die

Pár hónap és megérkezik a Dying Wish legújabb albuma,a Symptoms of Survival. A november 3-ra beütemezett anyagról a korábban kiadott Torn From Your Silhouette mellé egy újabb dalt mutattak, ez a Watch My Promise Die.


DOPELORD - Night Of The Witch

Hét dallal és egy bevezetővel lesz megpakolva a lengyel Dopelord legújabb nagylemeze, a Songs For Satan. Az október 6-án megjelenő anyagról elsőként az első előzetes a szokásosan sodró, de egyben igencsak súlyos Night Of The Witch mutatkozott meg.


INCANTATION - Homunculus

Új számot villantott az Incantation. A még mindig veszettül brutálisan támadó death metal legendák a dalszöveges videóval kísért Homunculus (Spirit Made Flesh) IX-t a következő albumukbra, az augusztus 25-én megjelenő Unholy Deificationre pakolják majd fel, melyen olyan vendégek lesznek hallhatók, mint Jeff Beccera (Possessed), Henry Veggian (ex-Revenant) és Dan Vadim Von (Morbid Angel).


DUFF MCKAGAN - I Saw God On 10th St.

Új szólódal került ki a Guns N' Roses basszusgitárosának, Duff McKagannek a következő lemezéről. A pihenést hírből sem nagyon ismerő zenész október 20-án adja majd ki a Lighthouse címre keresztelt anyagát, melyen olyan nevek teszik majd tiszteletüket, mint SlashJerry Cantrell, vagy Iggy Pop. Nos, erről mutatkozott be az I Saw God On 10th St..

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3318181501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum