RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol14.

2023. április 09. - sunthatneversets

godflesh.jpg

Húsvéti dalválogatásunkban post punk, indusztriális végítélet és péklapáttal adott tockosok. /Fotó: Godflesh, Kim Sølve/

BORN THROUGH FIRE - Trapped Inside

Most már mindenki számára elérhető a Purity & Refine, a Born Through Fire bemutatkozó lemeze. A Tim Lambesis (As I Lay Dying) és Joey Alarcon (Wolves At The Gate) alkotta csapat albuma, melynek készítését saját magul felügyelték. A Trapped Inside-hoz készített, frissen kiadott videó a fentiekben csekkolható le.


DYING WISH - Torn From Your Silhouette

Másfél év kihagyás után friss dallal jelentkezett a Dying Wish. A portlandi metalcore csapat új nótája a Torn From Your Silhouette névre hallgat, mindezt videóval megtoldva tálalják a nagyérdeműnek. Albumról, egyéb anyagról egyelőre nincs hír, szóval tessék rendesen kiélvezni ezt a számot!


UNEARTH - Into the Abyss

Új számot szállított a május 5-re várható lemezéről, a The Wretched; The Ruinousról az Unearth. A metalcore veteránok az Into the Abysshez egy klipet is pattintottak, ez a következőképpen fest. 


GODFLESH - Nero

Nem egy, hanem rögtön négyféle verzióban mutatta be az új dalát a Godflesh. A június 9-én megjelenő Purge-ről kiemelt Nero a sima kiadás mellett egy alternatív verziót és két remixet kapott.


GRAVE PLEASURES - High On Annihilation

Április 21-én Plagueboys címmel érkezik hat év után a finn Grave Pleasures új albuma. Erről korábban Society of Spectres és a Heart Like a Slaughterhouse című dalokat már megmutattuk. A héten befutott róla a harmadik előzetes előzetes tétel a High On Annihilation című tétel, melyhez egy érdekes képi világú videó is társult.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4118097542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum