RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol26.

2023. július 02. - sunthatneversets

asinhell2023.jpgHeti dalmegosztásunkban death metal csapások, nu metal revival, crossover thrash és hazai csoda. /Fotó: Asinhell/

INCANTATION - Concordat (The Pact) I

Egy friss dal bemutatásával együtt jelentette be a következő, sorban már tizenharmadik nagylemezének, az Unholy Deificationnek a megjelenését az Incantation. A tízszámos, augusztus 25-én érkező albumról a nettó dühbomba, a klippel kísért Concordat (The Pact) I került ki elsőként. 


ORTHODOX - Soaking Nerves

Nehéz nem észrevenni, hogy ha még nem is annyira szem előtt, de újra felszállóágban van a kilencvenes évek végének, kétezres évek elejének legnagyobbat menő irányvonala, a nu metal. Ennek egyik fiatal zászlóshajója az Orthodox, akik az újonnan bemutatott dalukban, a Soaking Nerves-ben olyan szinten hozzák az akkori hangulatot, hogy szinte kirántja az ember a szekrény aljáról az akkori cuccokat. 


ASINHELL - Fall Of The Loyal Warrior

Visszavágyott a death metalos gyökereihez Michael Poulsen a Volbeat gitáros énekese, így összerakott egy zenekart Asinhell néven. Mielőtt még Poulsen hangját keresnétek a nemrégiben bemutatott Fall of the Loyal Warriorban, érdemes leszögezni: a mikrofon mögött Marc Grewe (ex-Morgoth, Insidious Disease) hallható. A Morten Toft Hansen dobjátékával teljessé tett bemutatkozó lemez, az Impii Hora szeptember 29-től lesz elérhető. 


DEAD HEAT - Eyes Of The Real

Már nem kell sokat várni a crossover vonalon mozgó Dead Heat új anyagára, az Endless Torment EP-re, így lassan érdemes lesz felkészülni a büntire. A csapat, hogy véletlen se feledkezzünk meg a friss merítés érkezéséről, kiadott róla egy igen karcos tételt az Eyes of the Real képében, ezt pedig lentebb tudjátok lecsekkolni. 


THE DEVIL'S TRADE - Clear Like The Wind

Két hét és megjelenik a The Devil's Trade új anyaga, a Vidékek vannak idebenn. A nyolcdalos csomag, csak hogy szem előtt legyen a közelgő nap, már a harmadik előzetesét termelte ki, ez a Clear Like the Wind. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2718157482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum