RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol40.

2023. október 08. - sunthatneversets

blinkdance.jpgHeti dalmegosztásunkban skatepunk nosztalgia, válogatott dühkitörések, technikás brutalizálás és hazai csoda. /Fotó: Blink-182/

LAMB OF GOD - Evidence

Új anyaggal jelentkezik a Richmondból származó kedvenc metal zenekarunk, a Lamb Of God. Az Evidence című dalt már meg is hallgathatod, amit mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy értelmez, nyilatkozta a zenekar frontembere, Randy Blythe.


CAPRA - Silana

A Metal Blade gondozásában pénteken jelent meg Errors címmel az elég combos hardcore-ban utazó, női vokálos Capra új albuma. Erről itt egy újabb dühkitörés.


BLINK-182 - Dance With Me

Most már tényleg csak párat kell aludni és itt van a klasszikus felállású Blink-182 legújabb albuma. A One More Time október huszadikán jelenik meg és hérom dalt, köztük a címadót is megismerhettünk róla. Azonban Tom, Mark és Travis nyughatatlanok bennük van az igazi punk íz, így csináltak egy Ramones hangulatú klipet is a Dance With Me című dalukhoz.  


VILDHJARTA - + ylva +

Újabb dalt mutatott a Vildhjarta. A végre újra aktivizálódott brutál matekbrigád az Ylva című tétel szabadította rá a nagyvilágra, mely hiába nincs öt perc sem, úgy megrak, mintha legalább kétszer olyan hosszú lenne. A technikás zenék kedvelőinek mindenképp érdemes lecsekkolni!


GRAND MEXICAN WARLOCK - Black God

Hazánk egyik kultikus zenekara, a Grand Mexican Warlock új dallal kápráztatott el minket, ami a Black God címet viseli. A dal a hamarosan megjelenő E U L O G Y című albumot hivatott promotálni. Nem is mondanánk többet, hallgassátok! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7318229511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum