RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol39.

2023. október 01. - sunthatneversets

sum-41-september-promo-credit-travis-shinn.jpgHeti dalmegosztásunkban acsarkodós muzsikák, minőségi hardrock, búcsúi forgatag és skatepunk hattyúdal. /Fotó: Sum 41, Travis Shinn/

EUROPE - Hold Your Head Up

Hold Your Head Up címmel új klippel és egyben dallal is jelentkeztek a svéd hard rock veteránok, azaz a  Europe. A dal egy nagyon korai előfutára annak a soron következő albumnak, amit a zenekar 2024-ben fog rögzíteni és majd valamikor 2025-ben jelenik meg. Az tuti, hogy nem pazarolják az időt!


DYING WISH - Path To Your Grave

Új tételt dobott ki a november 3-án megjelenő albumáról, a Symptoms of Survivalról a Dying Wish. Az amerikai kvintett a combos nótához egy látványos videót is pakolt, csemege mind a szemnek, mind a fülnek!


THE CALLOUS DAOBOYS - Pushing the Pink Envelope

Október 20-án új anyaggal jelentkezik a kaotikus mindenfélemetalt játszó The Callous Daoboys. A God Smiles Upon the Callous Daoboys címre keresztelt háromdalos EP-ről a napokban egy új dal mutatta meg magát, ez a Pushing the Pink Envelope. 


SUM 41 - Landmines

Még májusban jelentette be a Sum 41, hogy több, mint 25 év működés után feloszlik a zenekar. A csapat közösségi felületein jelentette be a döntést, azzal, hogy egy új album is érkezik majd tőlük, mi több egy új világkörüli turnéra is indulnak. A Heaven :x: Hell címre hallgató, szerint dupla album egy punkosabb és a súlyosabb dalokból összerakott oldalt jelent majd. Erről érkezett most meg az első dal Landmines címmel. 


PERPETUA - Overcome

Új dallal jelentkezett a skót a Perpetua. Ha szereted a Gojira és az Orbit Culture zenéjét, akkor ezt neked találták ki. A dal címe Overcome, és ad egy jó nagy sallert a gyanútlan hallgatónak. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr618224865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum