RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol50.

2023. december 17. - sunthatneversets

f_ymv3aw8aawg0u.jpgHeti dalmegosztásunkban fekete fém, búcsúzó skatepunk, masszív deathcore, egykori rocksztár szólóban és vendégszereplős death/grind. /Fotó: Escuela Grind/

BRAND OF SACRIFICE - Purge

Jó hírrel szolgált a rajongóinak a brutális deathcore (van abból egyáltalán lágy?) egyik zászlóshajója, a Brand Of Sacrifice, ugyanis új kiadónál folytatják a karrierjüket, ráadásul nem is akárkinél. A zenekar következő, várhatóan jövőre megjelenő albumát a Nuclear Blast fogja gondozni, az ünnep fényét emelve pedig egy új dalt pattintottak bele mindenki arcába, ez a Purge. Ahogy hallhatjuk, a nagy kiadó semmi finomodást nem hoz náluk. 


MICK MARS - Right Sode Of Wrong

Kiadta a február 23-án megjelenő szólóalbumának, a The Other Side Of Marsnak a második előzetesét a Mötley Crüe volt gitárosa, Mick Mars. A veterán rocker a Right Side Of Wrongot emelte ki az amúgy tizenkét tételes anyagról, a nótához természetesen videó is jár. 


SUM 41 - Rise Up

SUM 41 hosszú zenekari pályafutás feloszlik sajnos. Azonban a kedvenc gördeszkás punkjaink még egy utolsó nagy dobásra készülnek. A búcsúzó dupla lemezük, hivatalosan március 29-én fog megjelenni Heaven :x: Hell címen. A két lemezen pedig a következő dalok fognak szerepelni. Ja, és nem mellesleg itt van hozzá egy új klip is, amiben több ismerős arc is feltűnhet.


ESCUELA GRIND - Meat Magnet feat. Barney Greenway

Új dallal jelentkezett az Escuela Grind. Ráadásul nem akárkit akasztottak le egy kis vendégszereplésre, lévén hogy a Napalm Death aranytorkú énekese Barney Greenway ugrott be hozzájuk. A zenekar egyébiránt új EP-re készül, ami a DDEEAATTHMMEETTAALL címet viseli.


BORKNAGAR - Summits

Kellemes hírrel törte meg a csendet a Borknagar, mégpedig azzal, hogy öt évvel a nagyon király True North megjelenése után új nagylemezzel fognak jelentkezni. A Fall megjelenése február 23-ra lett belőve, első kiadott dalként pedig a Summits-ot mutatták be a nagyvilágnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3718281713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum