RockStation

Közös kollekciót ad ki a Korn és az Adidas

2023. október 20. - sunthatneversets

dsc_9257.jpg

Csak most? Tehetné fel a kérdést az egyszeri nu metalos. A lényeg, hogy 30 év elteltével, de megvalósul a Korn és az Adidas együttműködése. /Fotó: Azu Rodriguez/

A ruhakollekció Life Is Peachy néven jön ki és ötvözi a Korn arculatát, az Adidas ikonikus stílusával. Tartalmaz két grafikus pólót, egy Three Stripes kapucnis pulcsit a zenekar logójával az elején, és két jellegzetes adidas Originals tréningruhát: egyet fekete, fehér díszítéssel és egy lilát, flitterekkkel.

A Campus cipőkollekció a 2000-es évek vaskos sziluettjét, a Supermodified tornacipő merész frissítését tartalmazza. Mindkét megjelenés egyedi részletekkel büszkélkedhet, beleértve a grafikus talpbetétet, a tartalék fűzőket, a Korn logókat, a gitárkiválasztó kulcstartót és a társmárkás dobozt.

A kollekció október 27-től lesz elérhető.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9618238875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum