RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol45.

2023. november 12. - sunthatneversets

391602645_139366279263684_7328802495980507838_n.jpgHeti dalmegosztásunkban az edzőtermi metalé a főszerep. Hogy az milyen? Izmos. Nagyon izmos. /Fotó No Cure, Thaddeus Sisneros/

THE GHOST INSIDE - Death Grip

Friss kislemezdallal jelentkezett a The Ghost Inside. A Death Grip - egyelőre legalábbis - különálló kislemezdalként mutatkozott be, de mivel a legutóbbi lemezük 2020-ban jelent meg, talán már egy album is ott figyel a tervek között.


IMPENDING DOOM - Eternal

Rendesen odapakol a dobhártyáknak az egyébként sem könnyed muzsikát játszó Impending Doom. A betonsúlyú riffekel operáló srácok az Eternallel bizonyítják, hogy a következő EP-jük, a Last Days sem lesz egy sétagalopp, de mondjuk nem is azt várjuk tőlük, ugye?


DON GATTO - 26:52

Amerikai sikerei után sem lassít a hazai hardcore mezőny kereszteslovagja. Magyar nyelvű dallal és videóval jelentkezett a Don Gatto, hogy Acélos Balázs, gitáros/ dalszerző édesanyja is megértse végre miről szólnak kisfia zenekarának a dalai. A 26:52-t Tomas Skogsberg keverte, aki többek között az EntombedHellacopters és az Amorphis anyagain is dolgozott. 


NO CURE - Self Preservation feat. Orthodox

Új lemezzel jelentkezett a deatcote/death metal mezsgyéjén egyensúlyozó No Cure. Erről válaszottunk most egy dalt. A Self Preservation ének (?) témáiba az Orthodox vokalistája Adam Easterling segített be.


HELMET - Big Shot

Left címmel pénteken jelent meg a Page Hamilton vezette Helmet vadiúj stúdióalbuma, melyet a csapat november 25-én Budapesten is bemutat. A megjelenés napjára új videót is időzített a csapat, ami a Big Shot című dalra készült el.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3918255489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum