RockStation

RockNuggets Vol162. / Black Pyramid - The Paths Of Time Are Vast (Totem Cat Records, 2024)

Egy igazán hosszú és érdekes utazás

2024. május 09. - KoaX

1_2.jpg

Véletlenek pedig, igenis vannak! Vagy mégsem? Szerencsés véletlenek tutira! A Szlovákiában található Kassától nem messze lakom. Kassán van egy remek kis underground klub, aminek mindig figyelem az eseményeit. Szembe jött, hogy lesz Black Pyramid koncert, ezzel egyidőben pedig megkaptam a zenekar új anyagát promóban. Véletlen lenne, hogy ekkor landolt nálam a The Paths Of Time Are Vast? Nem hinném!

Egyértelmű, hogy május 26-án megyek a Collosseum klubba, de miért is? Az ok mérhetetlenül egyszerű. Négy év szünet után a zenekar új albummal indul turnéra, ez az új album pedig egy nagyon érdekes utazásra invitálja a hallgatót. Nyolc dal található a The Paths Of Time Are Vast-en, a dalok átlag hossza pedig tíz perc körül mozog. Egy igazán hosszú és érdekes utazás ez. Nem mondom, hogy a Black Pyramid a végzet pengetőjét használja, de abban biztos vagyok, hogy tizenkét euróért meg kell őket nézni élőben is. A zenekar sokkal inkább az élményre utazik, mintsem arra, hogy dalokat írjon. Sokkal inkább érzéseket keltenek az emberben és totál belefeledkezel egy-egy dalba. Nem mondom, hogy azonnal rohanok és az egész diszkográfiát felvásárolom, de érdekes amit csinálnak, érdemes neki figyelmet szentelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3318394029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum