RockStation

A Night Verses lesz PLINI előzenekara

2024. május 26. - rockstation

nightverses_2023_promo1_color_web_k.jpgA Night Verses rajongókra jó idők járnak, az instrumentális trió ugyanis idén nyáron PLINI vendégeként is tiszteletét teszi Budapesten, augusztus 22-én, az A38 Hajón.

Az amerikai Night Verses experimentális instrumentális trió, akik idén tíz év után játszanak ismét Budapesten a Tool előtt. A magyar rajongók azonban örülhetnek, ugyanis a kihagyott évekért idén bőven kárpótolja őket a zenekar, ugyanis augusztusban PLINI vendégeként is hallhatjuk majd őket. A zenekar 20212 óta aktív, jellegzetes progresszív-rock elszállásaikról ismertek, eredetileg énekes felállásban kezdték, 2018-as From The Gallery of Sleep című lemezüket azonban már énekes nélkül vették fel. A banda új albumával azonban minden aggodalmat sikeresen eloszlatott Douglas Robinson távozásával kapcsolatban, bemutatva, hogy énekhang nélkül is kimagasló anyagot tudnak letenni az asztalra. Új albumukkal bár alaposan megváratták a rajongókat, idén március 15-től azonban teljes egészében hozzáférhetünk az Every Sound Has A Color In The Valley Of Night dalaihoz is. A lemezen Justin Chancellor, a Tool basszusgitárosa is közreműködött.

Így az instrumentális progresszív rock kedvelői igazi ínyenc estére számíthatnak augusztus 22-én, az A38 Hajón, ahol a „világ jelenlegi legjobb prog gitárosának” kitüntetett PLINI-t és a Night Versest is meghallgathatják.

Jegyek: https://www.livenation.hu/show/1477059/plini/budapest/2024-08-22/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5718413095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum