RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol24.

2024. június 16. - sunthatneversets

seven_hours_after_violet_promo_low_res_credit_max_mcguire.pngHeti dalmegosztásunkban melodikus halál, ostorcsapások, modern durvulat és dallamos keménység. /Fotó: Seven Hours After Violet/

SEVEN HOURS AFTER VIOLET - Paradise

Bár a szupergrup mára elég elcsépelt kifejezés lett, mégiscsak illik  a System of A Down basszusgitárosa, Shavo Odadjian, a Winds Of Plague gitárosa, Michael "Morgothbeatz" Montoya és Josh Johnson dobos,  valamint a Left To Suffer énekese, Taylor Barber, valamint Alejandro "Scarypoolparty" Aranda gitáros alkotta Seven Hours After Violet nevű bandára. A csapat új dala máris itt van Paradise címmel és hát ... igggen kemény.


THE BLACK DAHLIA MURDER - Aftermath

Azt már tavaly ősszel tudni lehetett, hogy a The Black Dahlia Murder új albumot vesz fel. A Trevor Strnad énekes halálát követeően a folytatás mellett döntő brigád új albuma szeptember 27-én Servitude címmel jelenik meg a Metal Blade gondozásában, rajta 10 dallal. Ezek közül az első, Aftermath címmel már hallgatható.


BLEED FROM WITHIN - Hands Of Sin

Egy egyelőre különálló kislemezdalként kiadott dallal lepte meg a rajongókat a Bleed From Within. Az urak egy igen hangzatos mottókkal tűzdelt promót löktek Hands of Sin mellé, minthogy "ez a dal egy új fejezetet nyit a zenekar életében", meg hogy "az eddigi legjobb daluk", de amúgy tényleg teljesen rendben van a nóta, sőt! Körítésnek egy videót is társítottak. 


NAILS - Imposing Will

Megújult felállásban jön a Nails új albuma, az Every Bridge Burning. A nyolc év lemezínség után kiadásra kerülő tízdalos albumról a nyitónóta, az Imposing Will került ki elsőként.


HIGHER POWER - Stillpoint feat. Never Ending

Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni, akkor azt mondanánk, ha bírod, ahogy a Deftones hardcore-t játszik, akkor az angol Higher Power a te zenéd. A csapat 5 év után új dallal jelentkezett, minden bizonnyal új lemez is lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr818427817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum