RockStation

the 1st post

2008. január 05. - SAABI
Ahogy más zenei műfaj (avagy egyéb művészeti ág), a rockzenei műfaj sem mentes az átlagos és átlag alatti teljesítményektől.

Úgy látom, ahogy az idő halad, a helyzet sajnos egyre rosszabb lesz, az arány végletesen kezd eltolódni a s(h)itt irányába.
Szerencsére a NAGYOK - igaz, nem olyan aktívak, mint fénykorukban - még nem öregedtek ki végleg és azért még lehet találni néhány gyöngyszemet, néhány új tehetséget is. Csak a keresés  egyre fárasztóbb. Ebben segíthet Neked ez a blog amellett, hogy szorgalmasan ápolni kívánja a rockzene régi legendás alakjainak emlékét is és figyelemmel kísérni jelenlegi ténykedésüket.

Nálunk TÉNYLEG magas a mérce, úgyhogy, ha meg akarjátok kímélni magatokat az átlagos zenekaroktól és albumoktól, ha szeretnétek új tehetségeket megismerni, olvassátok a Rock STATION -t!

Baráti üdvözlettel a CREW:  

Nagy Szabolcs
Hancz Attila

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr57286381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum