RockStation

Lassan elfogy a Korn

2008. január 21. - sunthatneversets
Miután 2005 februárjában Brian 'Head' Welch, a zenekar gitárosa kilépett, vagy ahogy ő mondta Istent választotta a zenélés helyett, újabb eredeti Korn tag távozott az együttesből. Most éppen James "Munky" Shaffer gitáros lépett le „személyes és családi okok” miatt. Helyette az a Rob Patterson érkezik az Európa turnéra, aki az Otep gitrosa, és 2006-ban már egyszer kisegítette őket a hangfalak mögött eldugva. Jelen pillanatban csak Reginald "Fieldy" Arvizu basszusgitáros, és Jonathan Davis énekes számít eredeti tagnak.
 
 
 
 
 
 
 
Hogy meddig tart ez az elvonulás azt nem tudni, de Munky azt írta a MySpacen, hogy „ha jobban meg akarjátok érteni a kiszállásom okát, akkor hallgassátok meg a Watching the Wheels-t John Lennontól”. Pár nappal ezelőtt figyelmeztetett mindenkit, hogy hamarosan egy bejelentést tesz majd a jövőbeni terveivel kapcsolatban, ami nagy meglepetés lesz. Hát kellemetlen minden estre lett!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr43305501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TheJoe · http://rockstation.blog.hu 2008.11.23. 22:32:46

kicsit se akart kilépni... csak elment a turnéról mivel az anyja beteg és vele akart lenni de miután meg gyógyult egyből
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum