RockStation

Paradise Lost a Zöld Pardon színpadán!

2008. június 22. - SAABI
Megszokhattuk már, hogy a gótikus metál angol nagymesterei általában felesleges felhajtás nélkül, szerényen élik rockzenészi életüket, de azért az, hogy egy héttel a budapesti fellépés előtt kell megtudnom, hogy június 25.-én a Zöld Pardonban adnak koncertet, mégiscsak meglepő. Pedig, mióta ezt a blogot szerkesztem, árgus szemekkel figyelek minden hírre, eddig valahogy elsiklottam eme örömhír felett. Vajon mit szerettek volna elérni a szervezők ezzel a nagy hallgatással? Azt, hogy Mackintosék ötven embernek plusz a szerda este véletlenül ott lézengő tizenöt egyetemistának játszanak? Mondjuk a ZP férőhelyileg tényleg eléggé korlátos, de a csapat azért megérdemelt volna egy kicsivel nagyobb hírverést.
 


 


 


 

A beugró állítólag 200 HUF (!) lesz. Azt hiszem ez igazán jutányos ár egy Paradise Lost koncert egészen sajátos hangulatáért. Lehet kedzeni edzeni a nyakizmokat barátaim, aki teheti ne hagyja ki!

Linkajánló:
Paradise Lost hivatalos website
Audio anyagok a nemrég megjelent Anathomy Of Melancholy című DVD-ről: Paradise Lost, MySpace
 


 

[2008. június 25. szerda 20:00 | Zöld Pardon, Budapest | Paradise Lost]

Paradise Lost : The Enemy

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr78529901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum