RockStation

Agregator – Új lemez

2009. szeptember 07. - sunthatneversets

A zenekartól az alábbi híreket kaptuk:


"Szeptember 21-én kezdjük meg a felvételeket az Audioplanet Stúdióban (a Szürkület is ott készült) és várhatóan két hét alatt megoldjuk az egész rögzítés/keverés/stb. folyamatot. Kilenc dal szerepel a tervek között, még nincsenek teljesen végleges címek -  a két feldemózott /a honlapon már elérhető/ dal (Éjfél felé, Létszomj) természetesen rajta lesznek, illetve vannak még olyan elnevezések talonban, mint 'A zárt ajtók jogán', 'Mint tűz és a jég', 'A skorpió útja', 'Mindentelenül', de majd csak az lesz a biztos, ami a borítón áll. :)

A grafika alapja ezúttal Plamen Kolev munkája - némileg sötétebb, mint az eddigiek - jól idomul a dalok nyersebb alaphangulatához. A végleges design pedig ezúttal is Posta János munkája lesz, akivel már a Túlontúl óta dolgozunk együtt és mindig képes volt elvárásaink felett teljesíteni :)

A megjelenés várhatóan november eleje lesz, mégpedig első körben a HammerWorld Magazin novemberi számának lemezmellékleteként lehet majd hozzájutni. A tervek szerint a korongon szerepelni fognak a korábbi albumok felvételei is, mivel azok nem kerülnek már újranyomásra és ha minden jól megy, akkor teljes munkásságunk elérhető lesz ezen a lemezen."

Az év folyamán az Agregator a következő helyeken lesz látható:

2009.szeptember.13. - Komárom, Monostori Erőd - Magyar Dal Napja
2009.október.03. - Mohol, Annuska Club
2009.október.09. - Komárom, CSMK - Rocktóberfeszt
2009.október.16. - Tatabánya, Roxxy Music Club - Dalriada turnévendégség
2009.október.17. - Sopron, Öreg Szakály borozó
2009.december.04. - Székelyudvarhely
2009.december.05. - Marosvásárhely
2009.december.12. - Kalocsa, Barlang R.C.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr11365282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum