RockStation

Springtime Carnage Mosonmagyaróváron [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. május 10. - sunthatneversets

Május 28-án kerül megrendezésre a Casketgarden rendszeres tavaszi mosonmagyaróvári bulija, a Springtime Carnage.
 A helyszín ezúttal a Klub Gépház (Flesch Károly Kulturális Központ), ami abszolút városközponti elhelyezkedésével mindenki számára könnyel elérhető, ráadásul a hely a program mellé állt, így képesek voltunk röhejes 500 Ft-ra csökkenteni a belépő árát, de úgy hogy a brutális hang, a rendes színpad és fények továbbra is ismérve tud maradni a koncertnek. Ezúton is köszönet a Flesch Központnak!
 

A fellépők bandák összeállítása idén igazán erősre sikerült:
Az estét a helyi Flamedrop nyitja majd. Ők egy fiatal banda, akiknek a zenéjére hallhatóan nagy hatást gyakorolt az In Flames, de bennük van a tűz, a lelkesedés, és a mosonmagyaróvári ifik közül az egyik legjobb bandának nevezhetjük őket. http://www.myspace.com/flamedropband

A második fellépő a tatabányai Agregator lesz. Az ő nevük már nem ismeretlen a magyar undergroundban, három nagylemezük jelent meg. A legutóbbi, Emberség c.ímű lemezük móvári bemutatója lesz ez a buli.
www.myspace.com/agregator

A Casketgarden ezúttal harmadik fellépő lesz. Mivel írjuk és folyamatosan rakjuk össze az új dalokat, csak a szövegek elkészülésének időpontjától függ, hogy el fog-e hangzani új nóta ezen a bulin. Reményeink szerint igen, és tervezzük, hogy előveszünk a „fejhallgatós” 3. lemezről olyan dalokat, amik nem túl gyakran vagy egyáltalán nem csendültek fel élőben.
www.myspace.com/casketgardenmetal

Az est „sztárvendége” a metalcore hazai királya a Bridge To Solace, akik tavalyi Európa-turnéjuk után végre újra játszanak a mosonmagyaróvári közönségnek, a House Of The Dying Sun című lemezük megjelenése óta először. Az elmúlt években volt már közös CG/BTS buli hazai pályán, aki ott volt tudja mit jelent ez…
www.myspace.com/bridgetosolace

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr381989482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum