RockStation

Klipözön - Heathen, The Sword és Bring Me The Horizon videók [VIDEJÓ EXTRA]

2010. augusztus 26. - sunthatneversets

A Bay Area thrasher Heathen év elején jelentkezett új albummal. A The Evolution Of Chaos az év legjobb lemezei között foglal helyet, de klip nem készült egyik dalra sem. Ezidáig. Most ugyanis a Dying Season című dalhoz van klip, ami nagyrészeben az imidzsre épít, háborús jelenetekkel megspékelve.

 

Az angol Bring Me The Horizon új lemeze október elején lát napvilágot egy igen hosszú címmel, amely egészen pontosan így néz ki: There Is A Hell, Believe Me I've Seen It. There Is A Heaven, Let's Keep It A Secret. Itt már van is klip, mégpedig az It's Never Ends című dalra.

 

 


 

A The Sword Warp Riders új lemezéről a napokban írtunk. Itt nem sokat tétlenkedtek az első klip elkészítésével, mely a Tres Brujas című tételre készült.

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr392246087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum