RockStation

Powerground hírek

2010. november 07. - sunthatneversets

Némi hírpakkot kaptunk a Powergroundtól:

Conan's First Date

Az őszi melankóliára való tekintettel, illetve annak a nevében, a szentendrei Conan's First Date három tagja (Bencze Márton, Vándor Erik és Bossányi Gergő) összehozott egy rendhagyó Watch My Dying átdolgozást. A WMD debütalbumán szereplő Carbon-on végeztek beavatkozást a fiúk, melynek eredménye egy sötét, breakbeat alapú elszállás lett, a szövegen kívül gyakorlatilag köszönőviszonyban sincs az eredeti dallal. De mi más lenne egy átdolgozás értelme? Aggodalomra egyébként semmi ok, a közelgő CFD nagylemez ugyanakkora furkó zúzda lesz, mint az eddigiek! A CFD egyébként november 19-20-án  Lengyelországban vendégeskedik, de előtte játszik a budapesti Vadvirágban 6-án, Esztergomban és a Piliscsabán 12-én, illetve 13-án a szegedi Garaboncziásban.

Sunday Fury

Csatlakozott a Powerground teamhez a váci Sunday Fury. A csapatot régóta figyelgettük már és úgy tűnik, hogy ők is minket, hiszen most egy csónakban evezünk. Már túl is a van a Vasárnapi Düh egy balmazújvárosi koncerten, és 13-án játszanak majd a szegedi Garaboncziásban is a Conan és a Void társaságában.

Watch My Dying

Első körben szeretnénk megköszönni mindenkinek a megjelenést a 8. Stagediving Feszten. Álmunkban sem jutott volna eszünkbe, hogy ilyen sokan megnéztek majd minket. Szintén tisztelet azoknak, akik megtekintették a WMD anti-gumirokker blokkját a Gumizsiráf party-n. Nade a főváros szmogos levegője után itt az idő némi vidéki felüdülésnek. Első körben a fémről méltán híres Dunaújvárosban látogatunk - fennállásunk óta először, - mégpedig a Club Nova-ba, ahol olyan helyi vagányok, mint az Inside My Head, illetve nem helyi menők a Void, a Needless és a Moratorium lesznek még az étlapon november 6-án.
November 12-én a szokásos esztergomi koncertjünket tartjuk, amit mindig nagyon várunk. Idén ez az utolsó WMD party otthon, úgyhogy ne tartogassátok a pénzeteket az előszilveszterre, az nem lesz. Azokban a napokban forgat a városban Angelina Jolie, úgyhogy ha rendesen viselkedtek, akkor lehívjük egy kis harci bemutatóra. A szerencsés előzenekarok az FRL utód Don Gatto, a szentendrei mészáros Conan's First Date és az északi metalos Void. 13-án Észak-Magyarország felé vesszük az irányt, ahol egyik kedvenc helyünkre, Kazincbarcikára látogatunk el. Ezúttal azonban nem a világhírű Sportban, hanem a tőle köpésnyi távolságban heverésző Fortuna műintézményben fogjuk az agysejtjeinket ropogósra falmbírozni. A felvezetést a régi cimbora Out Of Memory és az ország egyik - ha nem A - legjobb death metal zenekara, a Slytract szolgáltatja. Az eztán következő koncertek a Powerfest Tour keretében zajlanak, a Cadaveres-szel közösen, de erről majd később.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr552430337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum