RockStation

Jonny Craig-et útnak eresztette az Emarosa

2011. április 12. - Benyo.

Az Emarosa legénységénél úgy tűnik végleg betelt a pohár, és az alkohol és drog problémáiról elhíresült frontembert kirakták a zenekarból.

A 2006 óta működő formációhoz 2007 végén csatlakozott Jonny, akit éppen akkor rúgtak ki előző zenekarából, a Dance Gavin Dance-ből. Látszólag sikeresen összeszedve magát igyekezte ellátni azon frontemberi teendőit, amikbe sajnos belebukott a DGD-nél. Az Emarosa-val két nagylemezt sikerült kitermelnie, egyet 2008-ban, egyet pedig tavaly. A 2010-es év számára nemcsak az Emarosa soraiban termelt babérokat, hiszen visszakerült eredeti zenekarába is, így idén napvilágot láthatott a Dance Gavin Dance-Downtown Battle Mountain II is, ahol a 2007-ben megjelent első részhez hasonlóan már főhősünk orgánumát hallhattuk vissza a lemezen. Ám úgy tűnik, hogy Jonny-nak tényleg megártott a sok jóból, így gyorsan kirúgatta magát az Emarosából, amit a zenekar tagjai röviden csak így kommentáltak:

"A mai nappal Jonny Craig többé nem tagja az Emarosa-nak. Mindenki számára ez egy nehéz döntés volt, de hisszük, hogy a banda érdekében így a helyes!"

Jonny pedig csupán ennyit fűzött hozzá:

"Nincsenek rossz érzéseim a srácok iránt, sőt nagyon boldog vagyok a Dance Gavin Dance soraiban és már a szólólemezemen is dolgozom."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr82819160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum