RockStation

Budapesten a Black Label Society!

2011. április 16. - sunthatneversets

Zakk Wylde gitáros-isten és Black Label Society elnevezésű csapata június 29-én végre elér Magyarországra a The Berzerkus Tour keretében, hogy a Petőfi Csarnokban adjon koncertet. A gitáros mellett jelenleg John „J.D." DeServio basszusgitáros, Nick Catanese gitáros és a Type O Negative egykori dobosa, Johnny Kelly zenél. A csapat 2005 nyarán  már majdnem elért egyszer Magyarországra, de a turnét végül lemondták. 

A csapat a legutóbbi Order Of The Black című lemezét turnéztatja, mely megjelenésekor 4. helyen nyitott a Billboard listán. A Concerto Music szervezésben zajló koncertre a jegyek április 18-tól kaphatóak elővételben 7900 forintért, a koncert napján pedig egy ezressel drágábban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr312830683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum